I forbindelse med Grundlovsdag sender vi ikke pakker ud mandag d. 5 Juni

Romkugler

Bestil online her og få leveret direkte til din hoveddør med PostNord. Levering til hjemmeadresse 85 kr.

Vi sender ordrer ud mandag til torsdag. Bestil inden kl 06:00 og få det afsendt samme dag.

Levering er 1-2 hverdage, og man modtager besked på mail og/eller SMS ved levering.

Holdbarheden er 14 dage på køl, fra produktion til udløbsdato.

Læs ingrediensliste og allergener for romkugler her

Den originale 15 stk.

195,00 kr.

Vinderen af “Danmarks bedste romkugle” ved Food Expo i Herning, 2018. Cremet og syndigt fyld overtrukket med 60% ren chokolade og pyntet med karamelchokolade og klassisk chokoladekrymmel. Et drøn af en chokoladedrøm. Sælges her i pakke af 15 stk.

Tilføj til kurv
Den originale 6 stk.

78,00 kr.

Vinderen af “Danmarks bedste romkugle” ved Food Expo i Herning, 2018. Cremet og syndigt fyld overtrukket med 60% ren chokolade og pyntet med karamelchokolade og klassisk chokoladekrymmel. Et drøn af en chokoladedrøm. Sælges her i pakke af 6 stk.

Tilføj til kurv
Romkugle med karamelchokolade 15 stk.

195,00 kr.

Denne gourmetvariant har samme cremede fyld som vinder-romkuglen, men der tilføjes et saltet twist i form af et overtræk af karamelchokolade. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
Romkugle med hasselnød chokolade 15 stk.

195,00 kr.

Denne gourmetvariant har samme cremede fyld som vinder-romkuglen, men der tilføjes et twist i form af et overtræk af Hasselnød chokolade. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
Romkugle med jordbærchokolade 15 stk.

195,00 kr.

Denne gourmetvariant er til dig, som har en ekstra sød tand. Det cremede fyld fra vinder-romkuglen overtrukket med jordbærchokolade. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
Romkugle med hvid lakridschokolade 15 stk.

195,00 kr.

Denne gourmetvariant er overtrukket med en saltet, hvid lakridschokolade, der giver et velsmagende modspil til den klassiske søde chokoladesmag. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
Romkugle med cappuccinochokolade 15 stk.

195,00 kr.

Smagskombinationen mellem kaffe og chokolade er en klassiker – og med god grund! Derfor har vi overtrukket denne gourmetvariant med cappuccinochokolade. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
Romkugle med appelsinchokolade 15 stk.

195,00 kr.

Denne gourmetvariant er overtrukket med en sød og frisk appelsinchokolade. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
Blandede romkugler 15 stk.

195,00 kr.

Kan du heller ikke bestemme dig? Så vælg denne pakke med 15 stk. blandede gourmet-romkugler. Her får du:
– 3 stk. af originale romkugler
– samt 2 af hver af vores romkugler med overtræk af karamel-, hasselnød-, appelsin-, jordbær-, lakrids- og cappuccino-chokolade.

Tilføj til kurv
Blandede romkugler 6 stk.

78,00 kr.

Har du også svært ved at vælge? Så det godt du kan vælge denne pakke med 6 stk blandede gourmet romkugler.

her får du en af hver variant – Nemlig en af hver romkugle med overbetræk af hasselnød, karamel, jordbær, appelsin, cappuccino og lakrids.

Tilføj til kurv
RUMISH ROMKUGLE 15 stk.

195,00 kr.

Vores Rumish romkugle er den perfekte erstatning for den klassiske rom, med den fulde smag af karamel, vanilje og muskatnød, men uden den tilføjede effekt af alkohol. En unik og lækker oplevelse. Sælges i pakker af 15 stk.

Tilføj til kurv
RUMISH ROMKUGLE 6 stk.

78,00 kr.

Vores Rumish romkugle er den perfekte erstatning for den klassiske rom, med den fulde smag af karamel, vanilje og muskatnød, men uden den tilføjede effekt af alkohol. En unik og lækker oplevelse. Sælges i pakker af 6 stk.

Tilføj til kurv
Grand Cru kugler (6 stk.)

99,00 kr.

Grand cru” beskriver noget af verdens fineste chokolade og betyder, at kakaobønnerne kommer fra et bestemt område. I dette tilfælde kommer kakaobønnerne fra Equador. Chokoladen er 66% mørk chokolade med en sød smag af nødder. Det er denne chokolade der er overtrækket på de tre kugler.

Når du køber 6 stk i denne pakke, får du 2 af hver variant.

Gin-kuglerne (gult krymmel med chokolade):
Ginnen er fra Njord og hedder Sun and Citrus. Den er lavet på dansk hvedemalt og har en utrolig frisk smag af citrus, enebær, hybenrose og lyngblomst. En helt smagseksplosion. Njord Gin er en af de førende på det danske marked, og er kendt for at eksperimentere med smagene. De bruger altid lokale og regionale råvarer. Det er virkelig det bedste af det bedste

Whisky-kuglerne (nødder som krymmel):

Whiskyen hedder Pedro Ximenez Cask og er fremstillet på dansk bygmalt. Whiskyen har først ligget på fade af ny Fransk eg, og er derefter blevet eftermodnet på Ex. Pedro Ximenez Sherry fade. Dette giver den en intens smag af sød malt, men også æbler, citrus og brændte figner. Og det er ikke hvilken som helst whisky; den har nemlig vundet flere priser såsom BISC Guld medalje 2020 og World Spirits awards Guld 2020

Rom-kuglerne (trefarvet krymmel):
Med Worthy Park Vintage rom. Rommen er en traditionel jamaicansk rom, som er fem år gammel. Det er en såkaldt “ren” rom, hvilket vil sige, at den er direkte fra destilleriet. Rommen er dyrket i Jamaica med håndkraft, hvilket har skabt en masse arbejdspladser for den jamaicanske befolkning. Det er vi glade for at være med til at støtte.

Tilføj til kurv
Mini-romkugler 12 stk.

84,00 kr.

Vinder-romkuglen i en mini version. Perfekt som en lille snack til kaffen. Sælges i pakker af 12 stk.

Tilføj til kurv