NYHED
Vores dynamitkugler er tilbage, så vi sammen kan støtte op om det danske herrelandshold til EM! 

Om os

KAGER LØFTET TIL NYE HØJDER

I forbindelse med, at vi åbnede den nye afdeling i Middelfart, havde bagermester og direktør, Carsten Bak Matthiesen, en drøm om et større smagsunivers og endnu højere kvalitet. Derfor ansatte han hurtigt et par konditorer. Dét har vi bestemt ikke fortrudt siden, da de har formået at løfte vores kager til nye niveauer. Ved højtider og mærkedage kan man stort set altid forvente at finde lækre og innovative kager på hylderne ved Bak’s Bakery & Deli.
Konditorerne er altid klar til at møde kunders specialønsker, hvis man ringer i god tid på tlf. 6449 1010

Om os

Folkeligt feinschmeckeri i højsæde

“Hos os kan du købe sandwich med koldrøget laks og fynsk rygeostcreme, samt hasselnødder i appelsinsirup til ostebordet, men du kan også bare få en håndværker med tandsmør, eller en romkugle, hvis det er det du har lyst til.”

INGEN FINE FORNEMMELSER

Missionen for Bak’s Bakery & Deli er at skabe et univers hvor ”folkeligt feinschmeckeri” er omdrejningspunktet. Hos os er der ingen fine fornemmelser, men det betyder bestemt ikke, at kvaliteten ikke er i top. Alle kan og skal føle sig velkomne, og vores dygtige personale står altid klar til at betjene – om man skal have en æggebakke med vores prisvindende romkugler, eller delikatesser til weekendens ostebord. Bak’s Bakery & Deli er et åndehul fra den travle hverdag og et stop på vej hjem fra sommerhus turen. Vi ligger nemlig kun et lille stenkast fra motorvejen. Hos os kan man nyde en god specialristet kop kaffe og en bid morgenmad og frokost i vores café, der er indrettet med inspiration fra de industrielle omgivelser.

Det er også vores mål at gøre det nemt for kunder over hele landet at klikke godt bagværk og diverse delikatesseprodukter hjem fra nettet. I stedet for at gå på kompromis, kan man få hvad man ønsker i ens nærområde. Ud over vores fysiske butik og webshop, er vores voksende forhandlernetværk på +250 forhandlere over hele landet en kæmpe del af vores forretning, som vi er meget stolte af. Vores forhandlere tæller en lang række specialbutikker, vinhandlere, caféer og restauranter. Vi har ikke ambitioner om at skulle have en masse butikker, for vi har i stedet valgt at have vores dygtige forhandlere som stærke ambassadører for vores produkter.