Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra BAK’S BAKERY & DELI. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og BAK’S BAKERY & DELI. Dokumentation og vejledning hvis der findes produktbeskrivelser til varen, følger disse med leverancen fra BAK’S BAKERY & DELI.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af BAK’S BAKERY & DELI overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation på eventuelle fejl eller mangler ved levering fra BAK’S BAKERY & DELI, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til BAK’S BAKERY & DELI. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, BAK’S BAKERY & DELI har stillet dig i udsigt. Alle priser i BAK’S BAKERY & DELI – på web-adressen https://www.baksbakerydeli.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret
I overensstemmelse med forbrugeraftaleloven yder BAK’S BAKERY & DELI ikke fortrydelsesret, da der er tale om levnedsmidler.

Levering til døren
Levering lige til døren uanset hvor i landet du bor. Vi sender vores varer afsted fra Middelfart hver dag med PostNord. Bestiller du inden kl. 6 om morgenen, bliver varerne sendt afsted samme dag. OBS: vi sender ikke ud på helligdage, om fredagen og i weekenden, da vi ønsker at undgå, at produkterne er for længe undervejs. Det betyder, at ordre der er bestilt efter kl. 6.00 torsdag morgen, først bliver sendt afsted om mandagen den efterfølgende uge. Pakken vil blive efterladt hos modtageren, uanset om modtageren er hjemme eller ej. Derfor er det vigtigt, at du som kunde skriver på betalingssiden, hvor pakken må stilles, hvis ikke du er hjemme til at tage imod. Vi pakker varerne til dig i specielle køleposer, hvori vi placerer en flaske frossen vand. Varerne kan opbevares i køleposen indtil næste dag. Tag varerne ud og opbevar dem derefter i køleskabet. Levering vil blive foretaget ved den adresse, der er opgivet i bestillingen. Du må gerne vælge din arbejdsadresse som leveringsadresse. Der leveres ikke til pakkebokse. Leveringsgebyret er 85 kr. Beløbet dækker fragt op til 20 kg.