NYHED
Vores dynamitkugler er tilbage, så vi sammen kan støtte op om det danske herrelandshold til EM! 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

I 2018 tog bagermester og direktør Carsten Bak Matthiessen til madmassen FoodExpo i Herning. Her deltog han i konkurrencen “Danmarks Bedste Romkugle”, og endte med at vinde. Den klassiske romkugle er en meget simpel kage, men bagermesterens opskrift på Vinder-kuglen har en af de mest komplicerede opskrifter med innovative processer i produktionen. Læs mere om vores historie her

De fleste af vores produkter kan holde sig 14 dage på køl – ingen af produkterne kan holde sig i kortere tid. Vi sørger altid for at vores specialiteter er friske, når de afsendes. Holdbarheden er ALTID oplyst på kassen med produktet i.
Vi sender vores pakker afsted mandag til torsdag. Hvis man bestiller inden kl 06 man-tors om morgenen, bliver de afsendt samme dag. Alle ordrer lagt efter kl 06 torsdag morgen (fredag-søndag) bliver afsendt mandag.

Leveringstiden er normalvis 1-2 hverdage. Leveringen er tirsdag til fredag.

Det er PostNord der står for at vores produkter kommer frem til jeres hoveddør. De har Track & Trace, hvor man kan holde øje med hvor langt ens pakke er.

Romkuglerne pakkes i æggebakker, så de er beskyttet mod eventuelle rystelser og bump på vejen.
Produkterne pakkes altid i termoposer med frossent vand, så ordren bliver holdt frisk.

Vores produkter er håndlavede, og derfor kan de variere i størrelsen. En romkugle vejer dog ca. 50 gram.

GLUTEN, ÆG, SOJA, LAKTOSE, NØDDER, MANDLER, DEXTROSE, GLUKOSESIRUP.
Læs mere om indholdet her

Ja, romkuglerne kan godt fryses. Dog kan chokoladen blive lidt “hvid”, men den fejler ingenting.

Der bliver brugt Malibu og Baileys i vores opskrift. Alkoholprocenten i romkugler og træstammer er 0,1%, og betegnes dermed nærmest alkoholfrie. I vores Grand Cru romkugler bliver der brugt gin, whisky eller rom og har ca. en alkoholprocent på 3%.

Hvis man opdager, at ens ordre ikke levede op til ens forventninger eller der er mangler, skal man STRAKS kontakte administrationen på post@baksbakerydeli.dk eller adm@baksbakerydeli.dk.
Det er altid en god ide at tage et billede af ens ordre og vedhæfte i mailen.

Vores administration er klar til at hjælpe alle hverdage. De kan kontaktes på post@baksbakerydeli.dk og adm@baksbakerydeli.dk.
Se kontakt her