NYHED
Vores dynamitkugler er tilbage, så vi sammen kan støtte op om det danske herrelandshold til EM! 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra BAK’S BAKERY & DELI. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og BAK’S BAKERY & DELI. Dokumentation og vejledning hvis der findes produktbeskrivelser til varen, følger disse med leverancen fra BAK’S BAKERY & DELI.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af BAK’S BAKERY & DELI overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation på eventuelle fejl eller mangler ved levering fra BAK’S BAKERY & DELI, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til BAK’S BAKERY & DELI. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, BAK’S BAKERY & DELI har stillet dig i udsigt. Alle priser i BAK’S BAKERY & DELI – på web-adressen http://www.baksbakerydeli.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret: I overensstemmelse med forbrugeraftaleloven yder BAK’S BAKERY & DELI ikke fortrydelsesret, da der er tale om levnedsmidler.

Leveringsinformation: Vi sender både til private og erhvervsadresser. Vores varer afsendes fra Nørre Aaby mandag til torsdag, med postnord. Ordre bestilt inden kl. 6 om morgenen, sender vi samme dag. Fragtprisen er 85 kr. pr. forsendelse op til 20 kg. Vi leverer ikke til pakkebokse eller pakkeshops.

Bemærk: Vi sender ikke ud på helligdage, fredage og i weekenden. Det gør vi ikke, for at undgå at romkuglerne er for længe undervejs, og dermed ikke vil være friske ved modtagelsen. Vi sender varerne i papkasse incl. kølepose og en flaske frossen vand, som sikrer optimal temperatur under forsendelsen.