I forbindelse med Grundlovsdag sender vi ikke pakker ud mandag d. 5 Juni

Specialiteter

Bestil online her og få leveret derhjemme med PostNord for 85 kr.

Vi sender dagligt ordrer ud undtagen fredag, og du vil modtage besked på mail og/eller SMS omkring modtagelsen.

Læs ingrediensliste og allergener for specialiteter her

Træstamme 6 stk.

119,00 kr.

En god, gammel klassiker med samme fyld som Danmarks bedste romkugle. Overtrukket med smørcreme og god marcipan. Enderne er dyppet i 60% ægte mørk chokolade. Sælges i pakker af 6 stk.

Tilføj til kurv
Amaretti 6 stk.

79,00 kr.

En italiensk inspireret specialitet, perfekt til kaffebordet. Ristede hasselnødder blandet med god marcipan og bagt i vores stenovn. Den stillestående luft i ovnen giver den italienske kransekage en helt særlig og saftig konsistens. Bagt uden kornprodukter.

Modtages i flowpack.

Tilføj til kurv
Luksustræstamme 6 stk.

149,00 kr.

Luksusudgave af vores originale træstamme. Fyldet i træstammen er det samme som fyldet fra Danmarks bedste romkugle. Den er overtrukket med smørcreme, marcipan og karamelchokolade og til sidst pyntet med mørk chokolade. Sælges i pakker af 6 stk.

Tilføj til kurv
Blandede brownies 4 stk.

95,00 kr.

Blandet kasse med 2 af vores lækre brownies. Den ene brownie er lavet med ægte chokolade og valnødder. Til sidst er den overtrukket med 58% chokolade og pyntet med valnød. Den anden er en Orangebrownie, hvor der er tilføjet orangeskal. Den er ligeledes overtrukket med chokolade og til sidste pyntet med hasselnød krokant.

Tilføj til kurv
Guldklump 4 stk.

95,00 kr.

Denne kage er helt unik og opfundet af vores bagermester – faktisk drømte han sig til den! Guldklump er en kombination af den amerikanske chocolate turtle og den gamle danske klassiker, fragelité. Den består af tre lag med mokkacreme, hjemmekogt karamel med ristede mandler og hele herligheden er overtrukket med 60% ren, mørk chokolade og herefter pyntet med guldstøv. Velsmagende og dekorativ. Sælges i pakker af 4 stk.

Tilføj til kurv
Müslibar 6 stk.

79,00 kr.

En god snack til cykel- eller løbeturen. En blanding af mandler, hasselnødder, græskarkerner, sesamfrø, jordnødder og mørk chokolade. Tilsat glukosesirup, druesukker og honning. Bagt uden kornprodukter. Sælges i pakker af 6 stk.

Modtages i flowpack.

Tilføj til kurv