SMag på påsken i dag!

KRYLLE-RYLLE

Kan du også høre det pippe udenfor?? Lydene kommer fra vores nye påske kage. En klassiker der er lavet på en let lagkagebund med hindbærmarmelade, nougat smørcreme, alt sammen toppet med et lækkert lag marcipan! Har du ikke smagt dem endnu, så følg lyden til vores butikker i Middelfart og Nørre Aaby…

5799B045-036A-4B5D-89A5-5AFEA28B0934_1_201_a

ÆGGEJAGT

Påsken er en tid til hygge og ikke mindst æggejagt! Hvis du ikke finder påskeæggene i haven, kan du i stedet finde dem i vores butikker. Hos Bak’s har vi skabt vores helt egne påskeæg, fyldt med lækker rå marcipan og en kerne af skøn italiensk nougat. Hvert æg er lavet med forskellige smagsvarianter såsom appelsin, karamel og jordbær.

C3A9F00F-0DDA-4075-8F6B-BCD24C881775

Hvem skal du spise kage med i påskedagene?

I Bak’s har vi skabt en påskekage fyldt med kærlighed til foråret og som samtidig vækker lysten til et ekstra stykke. Kagen er lavet på en lækker bund af brownie, fyldt med lemon curd, mandel krokan og solbær mousse. På toppen af kagen finder du en lækker glaze, der er pyntet med friske bær.

Påske kugler

Vores farverige påskeromkugler er den perfekte tilføjelse til påskebordet og kan nydes både til kaffen eller som en sød delikatesse på påsketallerkenen. Hvis du stadig er på udkig efter noget, der vil glæde både børn og voksne, kan du være sikker på, at vores påskeromkugler vil falde i god jord hos jer!