JUL I BAK'S

Julen har indtaget Bak’s Bakery & Deli og med den har den bragt både gamle og nye julenyheder. I begge vores butikker vil du kunne finde højtelskede julefavoritter såsom vores sprøde klejner, søde juleromkugle og klassiske juleboller. I julesortimentet finder du ikke blot tidsløse favoritter, men også spændende julenyheder. Heriblandt årets juletapas, hvor der er skruet ekstra op for kvaliteten med øje for de gode råvarer.

Vi ser frem til at julehygge med dig og ønsker dig en højtid fyldt med forkælelse og søde smagsoplevelser

Søde juleboller

Dufter det dejligt af jul i vores butikker? På vores hylder finder du vores klassiske juleboller der er fyldt med gode smage der vækker dejlige juleminder. Nyd julebollen med et lækkert lag smør og en varm kop chokolade.

AB5A2815-9BF6-40C7-AE53-24A7C868C06E

SPRØDE Klejner

Hvad forbinder man mere med jul end klejner? Hver dag laves de klejner du kender, af vores dygtige bagere og smager simpelhen fantastisk. Hos os kan du altid være sikker på at få en lækker, saftig og sprød klejne med hjem til eftermiddagskaffen. 

Årets julekugler

De søde julekugler er tilbage! Vores romkugler er overtrukket med mørk chokolade og drysset med rød sukkerkrymmel. Fyldt med pebermynteolie og lækre stykker pebermynte chokolade. Til sidst er den pyntet med striber af hvid chokolade der er farvet med en rød nuance. 

F698285E-DD4C-49EA-8EF5-B1CD61430C47

Juletapas

Julens favoritter i små bidder. Vi har tryllet 6 velkendte julefrokost retter om til 6 tapas lækkerier. Vil du forkæle dig selv, familien eller kæresten og starte julehyggen allerede i dag. Menuen består af svinemørbrad med skovsvampesovs og sweetdrops · brie med friske druer · hjemmelavet kærlighedssild · melon med serranoskinke · blinis med varmrøget laks og hjemmelavet rødbede pesto · ris á la mande med kirsebærsovs · 3 skiver friskbagt rugbrød 

– Til én person, som vist på billedet

HONNINGHJERTE

Man siger, at julen er hjerternes fest, og det kan vi uden tvivl bekræfte. Vores smukke honninghjerter stråler i vores butikker. Hvert hjerte er håndlavet og omhyggeligt pyntet med sprøde pistacier, der tilføjer en lækker smag og knas.

Spred juleglæden sammen med os med disse unikke honninghjerter der er fyldt med kærlighed og tradition.